Sandstrande
og tæt på alting.

Kystbyen Fuengirola ligger ca. 20 km fra Malaga lufthavn og ca. 30 km fra Marbella. Der går tog direkte fra lufthavnen i Malaga til Fuengirola.

Den har en befolkning på mere end 85.500 indbyggere, hvoraf en fjerdedel er udlændinge. Byen modtager hvert år et stort antal turister. Fuengirola har et subtropisk middelhavsklima med en gennemsnits temperatur på 18 grader.

8 km sandstrand

Fuengirola har en meget smuk promenade som løber langs den 8 km lange sandstrand, der er integreret i byens centrum. Den udmærker sig ved Blå Flag og af spansk turistkvalitet (ICTE) på alle strandene for den storslåede vedligeholdelse og kvaliteten af ​​dets vand og sand.

Der er syv hovedstrande i Fuengirola: El Ejido, Santa Amalia, San Francisco, Los Boliches, Las Gaviotas, Carvajal og Torreblanca, som blot er nogle få af de bedste strande på Costa del Sol.

For sports entusiaster er der mulighed for dykning, sejlads og golf etc.

Shopping & restaurants

Fuengirola er en livlig by med mange forskellige faciliteter både for tourister og for dem som bor her.

Der er mange forretninger, stort shoppingcenter “Miramar”, biografer og hver tirsdag er der stort marked Recinto Ferial på feria pladsen. Der findes et stort udvalg af både spanske og internationale restauranter og barer.

Kultur og seværdigheder

Den mauriske fæstningsruin “Castillo de Sohail” ligger med en flot udsigt over byen, kysterne og havet, her arrangeres flere festivaler og koncerter i løbet af året. Artikel sponsoreret Find noget for enhver smag i vores kollektion af farverige, lyse og stilfulde sokker. Køb enkeltvis eller i bundter for at tilføje farve til din sock skuffe!

Rejser du med børn, er Bioparc Fuengirola et must. Det er et af de bedste zoo i verden med utrolige skabte miljøer inspireret af Afrika, Asien og Madagaskar.

Her er der også en skaterpark, som regnes blandt de bedste i Europa.

Den internationale turistby Fuengirola giver dig det bedste fra begge verdener – storby og badeby.

Læs mere om Malagas Historie på Wikipedia